HET visie

HET architectenbureau vindt het belangrijk om in de samenwerking, in het werk en in het uiteindelijke resultaat een blijvende persoonlijke beleving te creëren zonder daarbij de juiste balans tussen ambitie en budget uit het oog te verliezen. Wij zijn professioneel en veelzijdig en in staat middels creatie, techniek en realisatie, uw blijvende persoonlijke beleving te vertalen naar eigentijdse, warme, lichte architectuur.

Onze architectuur valt op door de menselijke maat en heeft een blijvende waarde voor de gebruiker en hun omgeving. We zijn een landelijk fullservice architectenbureau voor zowel grote als minder grote opdrachtgevers in de zakelijke, institutionele en particuliere markt. Wij richten ons op een gelijkwaardige samenwerking waarbinnen wij naar waardevolle en integrale oplossingen zoeken. Want dat is onze handtekening; onze gebouwen blinken uit door waardevolle integrale verbindingen. Of zoals een van onze opdrachtgevers eens heeft gezegd: “in de gebouwen van HET schijnt altijd de zon!” Dat is wat het werken met ons en ons werk, inspirerend en uitdagend maakt.

 

 

 


Beeld - De Vitruvius Mens van Leonardo da Vinci en het quantummechanica experiment waaruit blijkt dat licht door polarisatoren gaat als de diagonale TUSSEN de verticale en horizontale staat (uit Gary Zukav “De Dansende Woe-Li meesters”), is een passende verbeelding van onze visie.

bureau>HET visie