HET Missie

HET wil excelleren in creatie, techniek, management en services. Wij richten ons op samenwerking met complementaire partijen om integrale oplossingen te vinden voor huisvestingsvraagstukken. Wij bouwen actief aan een breed netwerk en zijn constant op zoek naar het vergroten en verbreden daarvan. Wij richten ons op verschillende marktsegmenten en bieden naast creatie, onze diensten aan op het gebied van techniek, management en services.

HET team bezit de vereiste flexibiliteit en deskundigheid en houdt die in stand door, naast de aanwezige ervaring, jong talent aan te trekken en vast te houden. Die flexibiliteit en deskundigheid borgen wij door ons continu te ontwikkelen op het gebied van architectuur,  conceptontwikkeling, bouwkunde, interieur, technisch advies, bouwbegeleiding, bestekken, detaillering, bouwmanagement, BIM specialisatie en het voeren van directie tijdens de uitvoering. Onze knowhow op het gebied van wet- en regelgeving, ontwikkelingen in (nieuwe) materialen, duurzaamheid prestaties en intelligente integratie houden wij constant op peil.

HET is de ideale partner voor integrale samenwerking en oplossingen.

 

 


Beeld - Het kunstwerk van Andy Goldsworthy verbeeldt op voortreffelijke wijze de weg die wij willen gaan: meanderend, beweeglijk, maar recht op ons doel af.

bureau>HET missie